Održan sastanak Upravnog odbora 13.6.2019

Na sastanku Upravnog odbora KK Sistem 2000, održanom 13.06.2019. donete su

O D L U K E

  1. Angažovanje novih igračica. Prema izveštaju koji je podneo sportski direktor Dragan Vlajić, pristupnice su potpisle Milica Vučković i Nikolina Androjić i postignut je dogovor sa Anjom Ignjatović, čeka se samo potvrda raskida ugovora sa ŽKK Partizan 1953 u toku ove nedelje. Postignut je sporazum o angažovanju Jovane Mirosavljev na dvojnu licencu na zahtev Novosadske ŽKA. U prilog pozitivnog ishoda ide nam i predlog da se produži pravo angažovanja na dvojnu licencu igračicama rođenim 1998. godine. Upravni odbor je doneo odluku da se nastave pregovori sa Tamarom Golubović. Da se vanredna Skupština održi krajem avgusta ove godine, na kojoj će se izabrati novi predsednik.
  2. Da glavni trener Predrag Stanošević napravi raspored u kojim će grupama igračice i igrači da treniraju, sa naglaskom da pravimo jednu jaku selekciju mlađih pionirki (godišta 2007, 2008) koja bi išla na prvo mesto u regionu i koju će trenirati trener Predrag Stanošević, i jednu selekciju van konkurencije, kojoj bi se priključile i neke igračice 2005. i 2006. godište, koje nemaju mesta u pionirskoj ekipi, a koju će trenirati Biljana Jovanović.
  3. Da klub ne stoji iza priprema na crnogorskom primorju koje organizuje trener Biljana Jovanović i da skida svaku odgovornost sa sebe. Klub ima svoj zvanični kamp u Rožanstvu na Zlatiboru na koji će ići naši članovi i treneri, a biće blagovremeno obavešteni o terminima za naredne godine.

Predsednik KK Sistem 2000
Slavko Matić, sr

Leave a comment

Your email address will not be published.